Je kunt de status-quo niet alleen veranderen. Dat is waarom we deze beweging samen met toegewijde vrijwilligers hebben opgebouwd. Een gesprek starten in elke stad, buurt en straat. Onze beweging heeft mensen zoals jij nodig. Samen kunnen we zorgen voor verandering.

Foto door Wohtek Hubar

Kom naar onze acties

Er zijn verschillende plaatsen in Nederland waar regelmatig Save Squares worden georganiseerd. De kaart hieronder geeft je hiervan een overzicht. Op onze Events pagina vind je de data en locaties van al onze acties.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon naar de actie komen! Heb je zelf een laptop of tablet? Fijn als je die wilt meenemen. De beelden kun je downloaden via de link op deze pagina. Als videoplayer kun je VLC downloaden als je die nog niet hebt.

Borden en blinddoeken worden uitgereikt. We vragen je om bij voorkeur effen zwarte (boven)kleding te dragen voor een uniforme maar casual uitstraling. Heb je geen zwart, draag dan een andere donkere kleur. Vegan opdrukken of logo’s van dierenrechtenorganisaties willen we vermijden om niet vroegtijdig onze boodschap weg te geven.

We zijn een vreedzame en inclusieve community en vragen van alle deelnemers om onze Gedragscode door te lezen en na te leven.

Vragen?

Heb je nog vragen, check dan onze pagina met Veelgestelde Vragen. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Geen groep in jouw buurt?

Als je er geen actie bij jou in de buurt kunt vinden, kun je er zelf één organiseren!

We volgen een platte organisatie-structuur waarin iedereen een rol kan spelen en verantwoordelijkheden kan oppakken passend bij jouw interesses en beschikbare tijd. We hebben alle informatie en handige hulpmiddelen voor je verzameld om je op weg te helpen met het opstarten van een nieuwe Save Square.