De focus van onze community is straatactivisme, met vegan outreach. Om meer bewustwording te creëren omtrent het onrecht dat dieren wordt aangedaan voor voedsel, kleding en entertainment. Ons doel is vrijheid voor dieren, door hun uitbuiting af te schaffen.

Twee voorbijgangers zijn geschokt door de beelden die worden getoond
Foto: Wohtek Hubar

Wat we doen

Ons voornaamste outreach event is een Save Square. Hierbij tonen we beelden uit de veehouderij en slachthuizen. Daarbij gaan we het gesprek aan met geïnteresseerde omstanders. Het doel is hen aan te spreken op hun reeds aanwezige waarden. Waarbij ze worden aangemoedigd zelf te concluderen dat een plantaardige levensstijl de meest logische keuze is.

Andere vormen van onze vegan outreach bevatten juist vrolijke beelden van geredde dieren uit de industrie. Of we delen vegan hapjes uit, zodat men kennis kan maken met de plantaardige keuken.

Geblinddoekte, vrouwelijke deelnemers van een Save Square
Foto: Wohtek Hubar

Ga de straat op

De status quo veranderen doe je niet alleen. En dus heeft onze beweging mensen zoals jij nodig. Al onze acties zijn vreedzaam, bemoedigend en inclusief. Ze worden gerund door vrijwilligers.

Wil jij ook voor de dieren opkomen? Doe dan met ons mee! Samen kunnen we zorgen voor verandering.

Our lives begin to end the day we become silent about things that matter.

Martin Luther King Jr.

Kaartje gekregen?

Tof dat je meer te weten wilt komen. We hebben de beste tips en hulpbronnen voor je op een rij gezet. Zodat je met gemak de volgende stap kunt zetten.

Veganist worden was nog nooit zo makkelijk!

Aankomende events