Dieren zijn niet er voor ons om te gebruiken voor voedsel, kleding, entertainment, experimenten of andere redenen.
Word actief voor de dieren!

Het lot van dieren

Wereldwijd worden er dagelijks 180 miljoen landdieren en nog eens miljoenen, zoniet miljarden zeedieren gedood voor voedsel. In de veehouderij lijden koeien, varkens, kippen, schapen, eenden, konijnen en andere dieren dag in dag uit, veelal in donkere, kale stallen. Uiteindelijk belanden ze in het slachthuis alwaar hen een pijnlijke en stressvolle doodsstrijd te wachten staat.

Ook voor kleding, entertainment en experimenten worden miljarden weerloze dieren gepijnigd en gedood.

Steeds meer mensen worden wakker en verkiezen het leven van dieren boven hun smaakbeleving of plezier: zij kiezen voor een plantaardige levensstijl. Maar nog altijd is het eten en gebruiken van dieren de norm. Daarom komen wij op voor de meest kwetsbare wezens op deze planeet.

Doe mee voor de dieren

Als veganist in een niet-veganistische wereld kun je negatieve gevoelens en hopeloosheid ervaren. Door actief te worden help je de dieren door de vegan boodschap te verspreiden én ontmoet je veel gelijkgestemden.

Ben jij net als wij van mening dat ook dieren recht hebben op leven en welzijn, ongeacht hun soort of hun ‘nut’ voor mensen? Kom dan in actie en doe met ons mee!